Praktische informatie


Cursus: Masterclass: Effectief presenteren
Datum: Najaar
Prijs: € 495,- excl.
Tijd: 10 - 16.30 uur
Locatie: Wagenwerkplaats. Soesterweg 300c Amersfoort. Parkeren is gratis.
Deelnemers: max. 12 deelnemers

Direct inschrijven

Masterclass: Effectief presenteren


Heb jij wel eens het gevoel dat je presentatie niet bijdraagt aan jouw doel? Dat je heel veel tijd en moeite steekt in je presentatie, zonder dat het je iets oplevert? En dat het geven van een presentatie veel beter moet kunnen. Dan ben je niet de enige.

We gebruiken een presentatie vaak als middel om informatie te zenden. Terwijl het bij uitstek bedoeld is om iets te veranderen in de hoofden van je publiek. Jij wilt interactie, overtuigen en je klanten, opdrachtgevers, medewerkers meekrijgen! |

JOUW SUCCES IS IMMERS GEBASEERD OP HOE GOED JE JE VERHAAL VERTELT.

Daarnaast hebben we ons eigen doel vaak niet scherp. Dat is zo basaal dat we het niet eens zien. In 90 % van de gevallen bereiken we met een presentatie niet het juiste doel.

VERSPIL NIET LANGER TIJD EN ENERGIE

Presentaties zonder impact zijn zonde van je tijd en energie. Vaak staan we niet stil bij het effect hiervan. Ze ondermijnen niet alleen jouw zichtbaarheid en geloofwaardigheid. Ze ondermijnen ook jouw succes. Of de resultaten van het bedrijf. Als medewerkers, opdrachtgevers of klanten niet weten wat er van ze wordt verwacht, is dat een dure investering.

Verspil niet langer je tijd en energie. Ook jij kunt effectief presenteren!

Ik help je graag. Tijdens de masterclass Effectief presenteren leer ik je om bewust en effectief te presenteren! Ik laat je zien wanneer je een presentatie succesvol inzet. En hoe je het juiste effect bereikt.

Tijdens de masterclass gaan we aan de slag met:
*Effectiviteit: Het middel presenteren. Wat kun je er mee en wanneer zet je het in.
*Doelgerichtheid: Wat is het doel van je presentatie? Wat wil je echt bereiken? ( 90 % van de sprekers heeft dit niet scherp.)
*Overtuigingskracht: Hoe selecteer je de juiste boodschap en bouw je een overtuigend verhaal op, zodat je mensen in beweging krijgt.

Je leert om veel bewuster met je presentatie om te gaan, zodat je veel meer effect bereikt. Na de masterclass weet je waar je mee bezig bent en hoe je je doel kunt bereiken.

Wanneer is de masterclass Effectief presenteren iets voor jou?:
*Als je iets wilt veranderen in de hoofden van jouw publiek.
*Als je wilt dat jouw presentatie effect heeft en dat je je doel bereikt.
*Als je je publiek wilt overtuigen en tot actie wilt aanzetten.

Je bereikt meer effect met presenteren als je weet wat je aan het doen bent!

Meld je vandaag nog aan voor de masterclass Effectief presenteren.
Wil je weten of de masterclass geschikt is voor jou, stuur dan gerust een mail naar info@speakingmatters.nl. Ik beantwoord graag je vragen.

Gun jezelf meer plezier, meer impact, meer succes!

OVER DE TRAINER
Rixt heeft jarenlange ervaring als speechschrijver in het bedrijfsleven. Daarnaast volgde ze de opleiding tot professioneel presentatiecoach (NOBCO-gecertificeerde coach). De combinatie van zowel inhoudelijke kennis en inzicht in ons gedrag geven haar de unieke mogelijkheid om alle elementen aan te reiken die nodig zijn voor een goede presentatie.


Nu inschrijven

Contactgegevens

 Speaking Matters
     Rixt Albertsma
     Beemden 17
     3831 GK Leusden

 +31 (0)6 50 80 29 66

 info@speakingmatters.nl

Inschijfformulier Masterclass: Effectief presenteren
Velden met een * zijn verplicht